Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft felhőalapú platformja, egyre bővülő szolgáltatáscsomag, amellyel a legkorszerűbb eszközökhöz és szolgáltatásokhoz juthatsz hozzá beruházási díj nélkül: használj virtuális szervert, telepíts alkalmazásokat az általad megálmodott eszközökön!

Microsoft Azure

Az Azure a Microsoft felhőalapú platformja, egyre bővülő szolgáltatáscsomag, amellyel Önök a legkorszerűbb eszközökhöz és szolgáltatásokhoz juthatnak hozzá beruházási díj nélkül: használj virtuális szervert, telepíts alkalmazásokat az általad megálmodott eszközökön!

Miért használj Azure-t?

Miért használj Azure-t?

A Microsoft adatközpontjaiban szerverek hadát üzemelteti, amely kapacitásait – az Azure szolgáltatási csomagjaiban – a Te szervezeted rendelkezésére bocsájtja. A virtuális gépek paramétereit az aktuális igényeknek megfelelően skálázhatod: tárterület, memória méretét, processzor kapacitásait, illetve a használni kívánt adatbázisokat, keretrendszereket (Windowstól a Linuxig, SQL Servertől az Oracleig, C#-tól a Javaig).

A felhasználó mindig csak a felhasznált egységek után fizet bérleti/üzemeltetési díjat, beruházási díj nélkül.

NEM MINDEN ADATOD TENNÉD A FELHŐBE?

NEM MINDEN ADATOD TENNÉD A FELHŐBE?

A Microsoft Azure lehetőséget biztosít a hibrid megoldásra, mely szerint a vállalatnál működő saját adatközpont összeköthető a felhőben üzemeltetett virtuális gépekkel.

„Folyamatosan keressük a fejlesztési lehetőségeket, újdonságokat, amikkel növelhetjük ügyfeleink elégedettségét.

FELKELTETTE KÍVÁNCSISÁGOD AZ AZURE? KÍVÁNCSI VAGY A RÉSZLETEKRE?
ADD MEG ELÉRHETŐSÉGED, KOLLÉGÁINK FELVESZIK VELED A KAPCSOLATOT!

Segíthetünk?

Add meg elérhetőségeid, hamarosan keresni fogunk.

A Microsoft felhőalapú megoldásait szakképzett kollégáink jelentős tapasztalattal vezetik be a Te szervezeténél is. Közel 2.000 kliensnél már bizonyítottunk. Keress minket bizalommal!