Microsoft 365 szolgáltatásai

Az Office 365 a Microsoft stabil pillérein álló felhőszolgáltatás, amely lehetővé teszi neked minimális ráfordítással – beruházási díj nélkül –, hogy leveleid, dokumentumaid bárhová „magaddal vidd”, mindenhol elérd.

Microsoft 365 szolgáltatásai

Az Office 365 a Microsoft stabil pillérein álló felhőszolgáltatás, amely lehetővé teszi neked minimális ráfordítással – beruházási díj nélkül –, hogy leveleid, dokumentumaid bárhová „magaddal vidd”, mindenhol elérd.

MICROSOFT 365 ELEMEI

 • OFFICE ONLINE
  A megszokott irodai alkalmazások webes megoldása lehetővé teszi, hogy bárhol elérd, szerkeszthesd Office dokumentumaid, számolótábláid, villámgyorsan prezentációt készítss a megszokott környezetben.

 • OFFICE CSOMAG PC-N, TÁBLAGÉPEN ÉS TELEFONON
  Élvezd a teljes, telepített Office-élményt PC-n, Macen, Windows-táblagépeken, iPad®-en, Android-táblagépeken és a legtöbb mobileszközön. Minden felhasználó 5 PC-re vagy Macre, 5 táblagépre (Windows, iPad, Android) és 5 telefonra telepítheti az Office-t.

 • EXCHANGE ONLINE, LEVELEZÉS ÉS NAPTÁRAK
  Üzleti szintű levelezési szolgáltatások várnak a megszokott, kifinomult asztali Outlook alkalmazáson keresztül, illetve a böngészőből használható Outlook Web App segítségével. Minden felhasználó 50 GB-os postaládát kap, és akár 25 MB-os mellékleteket is küldhet.

 • LYNC ONLINE – SKYPE
  Csevegőüzenetek, hanghívások és videohívások formájában kommunikálhatsz a többi Lync-felhasználóval, és láthatóvá teheted az elérhetőségi állapotod mások számára. Az elérhetőségi állapotot, a csevegőüzeneteket és a Skype-felhasználók felé irányuló hanghívást is támogatja a program.

 • SHAREPOINT ONLINE – CSOPORTWEBHELYEK
  A felhasználónként 500 MB-tal bővülő 10 GB-os alaptárhely kiváló lehetőséget nyújt a dokumentumok könnyű eléréséhez és megosztásához, céges hírek kommunikálásához, űrlapok kitöltéséhez, sőt akár vállalati Wikipédia építésére nem csak informatikusoknak.

 • ONEDRIVE – EGYSZERŰ FÁJLTÁROLÁS ÉS –MEGOSZTÁS
  A OneDrive vállalati verziója minden egyes felhasználónak 1 TB tárhelyet nyújt, hogy bárhonnan hozzáférhessetek a dokumentumaitokhoz. Megoszthatjátok a fájljaitokat a szervezeten belül és kívül, beállíthatjátok, hogy ki láthatja és szerkesztheti az egyes fájlokat, és könnyedén szinkronizálhatjátok a fájlokat számítógépekkel, Mac gépekkel és más eszközökkel.

 • YAMMER – KÖZÖSSÉGI HÁLÓZAT
  A Yammer-alapú együttműködési szoftverek és üzleti alkalmazások lehetővé teszik, hogy alkalmazottaid a megfelelő személyekkel lépjenek kapcsolatba, információkat osszanak meg a csoportok között és projektek alapján szervezzék a teendőket, hogy az előrehaladásuk gyorsabb és eredményesebb legyen.

 • LYNC – ONLINE KONFERENCIÁK
  Online értekezleteket tarthatsz hanggal és videoképpel, egyetlen kattintással végezhető képernyő-megosztás és HD-videokonferenciák használatával. Csökkentsd utazási költségeid, tedd hatékonyabbá tárgyalásaid, megbeszéléseid!

„Folyamatosan keressük a fejlesztési lehetőségeket, újdonságokat, amikkel növelhetjük ügyfeleink elégedettségét.

KÍVÁNCSI VAGY A KÜLÖNBÖZŐ CSOMAGOKRA ÉS A SZOLGÁLTATÁSOK ÁRAIRA? OFFICE 365 BEVEZETÉSÉN GONDOLKOZOL? OLVASD EL AJÁNLATUNKAT ÉS VEDD FEL A KAPCSOLATOT VELÜNK!

Segíthetünk?

Add meg elérhetőségeid, hamarosan keresni fogunk.

A Microsoft felhőalapú megoldásait szakképzett kollégáink jelentős tapasztalattal vezetik be a Te szervezeténél is. Közel 2.000 kliensnél már bizonyítottunk. Keress minket bizalommal!