5 kritikus dolog, amire figyelni kell

Ha az informatikai szolgáltatód nem válaszol a telefonhívásaidra, az árai túl magasak, vagy csak befutnak hozzád, hogy kijavítsanak ezt-azt, anélkül, hogy tudnád mi romlott el, akkor másik informatikai szolgáltatót kell választanod.

De mire kell odafigyelned? A technológia gyors változásával honnan lehet tudni, melyik IT cég felel meg legjobban üzleti igényeidnek?

Íme 5 kritikus szempont a tökéletes IT szolgáltató kiválasztásához.

1. Gyorsan reagál a hívásokra.

Minden vállalatnak különböző folyamatai vannak, és a válaszidők eltérőek lehetnek.

Kérj garantált válaszidőket:

  • Mennyi idő alatt válaszolnak?
  • Átlagosan milyen gyorsan oldják meg a problémákat?
  • Mennyi időbe telik, hogy a helyszínre érjenek, ha szükség van rá?

Győződj meg róla, hogy tényekkel és mutatókkal támasztják alá válaszaikat.

2. Garantált rendelkezésre állás és szolgáltatási színvonal.

A nap 24 órájában figyelemmel kell kísérniük a hálózatot, hogy fel tudjanak lépni bármilyen helyzetben, mielőtt informatikai zavarokat vagy leállásokat okoznának, amelyek ronthatják a munkatársak hatékonyságát.

Kutatási riport a nyugat-magyarországi vállalkozások digitális felkészültségéről

Távmunka? Zsarolóvírusok? Informatikai eszközök megújítása?
Tudd meg exkluzív kiadványunkból, mit gondol 107 cégvezető az üzleti informatikai átalakulásról, és milyen irányba érdemes fejlesztened cégedet!

Töltsd le az ingyenes kutatási riportot

3. Segít a szükséges informatikai szolgáltatások költségkeretének tervezésében.

Egy jó informatikai szolgáltató olyan szolgáltatásokat kínál, amelyeknek előre kiszámítható a költségvetése, valamint olyan megoldásokat, amelyeket működési költségként írhatsz le, nem pedig beruházásként. A szolgáltatódnak testre szabott szolgáltatáscsomagot kell kínálnia fix havi díj ellenében, így nem érnek meglepetések.

4. Kiemelten biztonságos informatikai környezetet hoz létre cégednek.

A megfelelő IT szolgáltató mellett nem kell aggódnod a vírusok, rosszindulatú programok és hackerek miatt, amelyek üzleti adataidat veszélyeztetik. A legmodernebb technológiákat kell használniuk, amelyek blokkolják a behatolási kísérleteket, még mielőtt azok belépnének a hálózatba. Ezeken felül segíteniük kell az iparági és kormányzati adatbiztonsági előírásoknak való megfelelést is.

5. Széles körű informatikai megoldásokat és szolgáltatásokat kínál.

Ide tartoznak például a felhőszolgáltatások, rendszergazdai szolgáltatások, hálózattervezés, a mobileszközök kezelése, tanácsadás, oktatás, vezeték nélküli szolgáltatások, és még sok minden más. Csak ilyen széles szolgáltatási palettával tudják biztosítani az igényeidnek leginkább megfelelő személyre szabott informatikai megoldásokat.

Megbízható, szakértő informatikai szolgáltatót keresel, aki segít csökkenteni informatikai kiadásaidat, és növeli vállalkozásod teljesítményét? Fordulj hozzánk bizalommal!